ورود / نام نویسی
منوی دسته بندی

رشد بیمه گزاران اروپایی به مدد سرمایه گذاری های متعدد

 
       
کارشناسان انتظار دارند که نزدیک به ?? درصد از شرکت های بیمه در اروپا مقررات جدید سرمایه ای اروپا موسوم به “سولونسی ?” (Solvency II) را اجرا کنند.

رشد سرمایه گذاری ها در صنعت بیمه اروپا منجر به افزایش فعالیت های بیمه گران در قاره سبز شده است.

به نقل از یورواکتیو، میزان سرمایه گذاری ها توسط شرکت های بیمه در اروپا در سال گذشته میلادی حدود ۳٫۲ درصد رشد داشته است اما بخش بیمه در اروپا در هراس است که سرمایه گذاری های بلندمدت اثر معکوس داشته باشد، به ویژه زمانی که قوانین احتیاطی از اوایل ۲۰۱۶ اجرایی می شود.

طبق این گزارش، صنعت بیمه اروپا تشنه جذب سرمایه ها است. همچنین بر اساس گزارش منتشر شده در اوایل ماه سپتامبر سال جاری میلادی توسط فدارسیون بیمه عادی و اتکایی اروپا، در سال ۲۰۱۳ میزان سرمایه ها نشانگر عدد ۸٫۵۰۰ میلیارد یورویی بود که نسبت به سال پیش از آن رشدی ۳٫۲ درصدی داشته است.

در حال حاضر بیمه گران اروپایی متشکل از شرکت های ایسلند، نروژ، سوئیس، ترکیه و ۲۷ عضو اتحادیه اروپا به عنوان بزرگترین بازار بیمه در جهان حدود ۳۵ درصد از بازار بیمه دنیا را در دست دارند. میزان حضور آنان در آمریکای شمالی و آسیا به ترتیب ۳۰ و ۲۸ درصد است. بخش بیمه اروپا مستقما یک میلیون نفر را به کار گرفته و متشکل از پنج هزار و یکصد شرکت است. این شرکت از سال ۲۰۰۸ میلادی مرتبا حضور خود را گسترش داده اند.

در این گزارش همچنین آمده است که به رغم رشد ویژه در سرمایه گذاری ها، بیمه گران اروپایی بسیار محتاطانه عمل می کنند چراکه چارچوب قانونی جدید در این اتحادیه از اول ماه ژانویه ۲۰۱۶ اجرایی می شود.

کارشناسان انتظار دارند که نزدیک به ۸۰ درصد از شرکت های بیمه در اروپا مقررات جدید سرمایه ای اروپا موسوم به “سولونسی ۲” (Solvency II) را اجرا کنند. طبق طبق تحقیقات انجام شده، به طور کل کشورهای لهستان، بریتانیا و نروژ بیشترین آمادگی را برای اجرای این قانون دارند و فرانسوی ها، یونانی ها و شرکت های بیمه در اروپای شرقی از کمترین آمادگی برای پیوستن به مقرارت جدید برخوردارند.

قانون “سولونسی ۲” اتحادیه اروپا که قانون بسیار کامل و جامعی است، الزامات تاسیس و فعالیت شرکت های بیمه در اروپا را تعیین کرده است. این قانون در واقع شرکت های بیمه را از جهت قبول ریسک در هر بیمه نامه محدود می کنند و قبولی ریسک در سطح کلان از نظر تعداد بیمه نامه نیز کنترل می شوند. همچنین برای حفظ حقوق بیمه گذاران یک سری انجمن ها و اتحادیه هایی هستند که بر فرآیند واگذاری ها نظارت دارند.

قوانین جدید، هزینه های سازمانی بیشتری برای بیمه گران دارند. این در حالی است که شرکت ها سعی دارند خود را با استانداردهای مدیریتی سخت و محکم اتحادیه اروپا نیز وفق دهند. برای شرکت های بزرگ بیمه این امر، مشکل بزرگی نیست. اما بیمه گران کوچک فشار مالی شدیدی احساس خواهند کرد زیرا این موسسات مبلغ کمی را می توانند صرف هزینه های اداری کنند. در صورت اجبار برای پیروی از این قوانین جدید، شرکت های بیمه گر کوچک در برخی از مناطق اروپا از بین خواهند رفت.

    صنعت بیمه